SZTE_EFOTT_2023

Keresd a szegedi egyetemet az EFOTT-on!

Sportolási lehetőséggel, ügyességi játékokkal, kihívásokkal és rengeteg ajándékkal várja a fesztiválozókat a Szegedi Tudományegyetem július 16-ig az EFOTT-on.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is részt vesz a szegedi egyetem az EFOTT-on. A fesztiválon kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy az esti szórakozáson túl napközben is tartalmasan és értékteremtő módon töltsék idejüket a fiatalok, melynek fő helyszíne az EFOTT UNIversum. Itt találod a Szegedi Tudományegyetemet is, ahol az intézmény hallgatói és munkatársai sportolási lehetőséggel, ügyességi játékokkal, kihívásokkal, hasznos információkkal és rengeteg ajándékkal várnak. Látogasd meg Te is az SZTE standját, és éld át a szegedi hallgatói életérzést!

SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Balogh_LaszloBalog László - ETSZK, gyógytornász

Világ életemben az egészségügy iránt vonzódtam. Talán ezért jelentkeztem először biológia szakra, ami nem vált be. Később gyógymasszőrködéssel foglalkoztam, ott ismertem meg nagyon sok olyan embert, akik az SZTE ETSZK gyógytornász szakára járnak. Megtetszett a tudás, amit ők képviselnek, ezért eldöntöttem, hogy én is ide akarok járni. Azért a Szegedi Tudományegyetemet választottam, mert itt olyan gyakorlatorientált a gyógytornászképzés, mint sehol máshol az országban. A gólyatábor és kari bulik is nagyon jók, összességében mindennel meg vagyok elégedve.




Csizmar_Adrienn_felveteliCsizmár Adrienn- BTK, szlavisztika-orosz

Szegediként sok jót hallottam az SZTE-ről, és egyáltalán nem akartam itt hagyni a várost és a barátaimat sem. Ezért is döntöttem a lengyel helyett inkább az orosz mellett, hiszen az előbbit csak Pesten tanulhattam volna. Legjobban a TIK tetszik az egyetemen. Nagyon hallgatóbarát, és itt tényleg minden eszköz megvan a nyugodt tanuláshoz. Ez egy olyan hely, ahova szívesen járok vissza mindig.




További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.