Szegedi Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Kar  Ahol tudás és szándék találkozik

Oktatás  --  Képzések  --  Szakirányú továbbképzés

Médiainformatika (Szakirányú továbbképzés)

Munkarend Fin. forma Képzési idő (félév) Irányszám Képzés gyakorisága Képzés helye Képzési terület
Nappali Önköltséges 4 1 < 20 naponta Szeged társadalomtudomány képzési terület

Részvétel feltétele: Alapképzésben szerzett végzettség bölcsészettudomány, társadalomtudomány, gazdaságtudományok, természettudomány vagy agrár képzési területen.

Szakirányú továbbképzésben megszerezhető szakképzettség neve: médiainformatikus

Kapcsolattartó/szakfelelős: Márton Attila, szakfelelős: Dr. Szajbély Mihály tszv.egyetemi tanár, cím: 6722 Szeged, Egyetem u. 2., tel/fax: (62) 544-366, email: media@hung.u-szeged.hu, honlap: http://www.media.u-szeged.hu.

Jelentkezés módja: honlapról letölthető jelentkezési lapon.

Csatolandó dokumentumok: motivációs levél.

Egyéb információk: A képzés célja olyan kommunikációs szakemberek képzése, akik az intézmények, vállalkozások, cégek internetes megjelenését képesek megtervezni és megszervezni, kivitelezni; a kívánt kommunikációs célokat el tudják érni a rendelkezésre álló technikai eszközök és szoftver technológiák segítségével; tudnak csapatot vezetni, irányítani a webes kommunikáció megvalósítása érdekében; együtt tudnak működni a rendszergazdával, programozóval, webdesignerrel és a kommunikációs szakemberekkel is; szakértő megrendelőként tudnak megjelenni a külső informatikai cégeknél; hatékonyan és interaktív módon tudnak kapcsolatot tartani a célközönségükkel a rendelkezésre álló multimédiás eszközöket felhasználva.